top of page

За нас

Чекотин Парк е създаден с идеята да бъде дом, а не просто място за настаняване. Ние ценим индивидуалността, свободата и достойнството на всеки наш гост и се стремим да отговорим на неговите нужди и желания.

Нашето име е вдъхновено от Чекотинския манастир, който е разположен в близост до нас и е символ на духовността и културата на региона.

 

Ние сме част от общността на село Калугерово, което е едно от най-ниските села в Софийска област и е известно със своята спокойна и уютна атмосфера. Нашето местоположение ви дава възможност да се насладите на река Малки искър, която преминава през селото, както и на панорамната гледка към планините.

Основна сграда Чекотин

Научете повете за нашите услуги

Стаи за настаняване

Всяка стая със самостоятелен санитарен възел.

Ние предлагаме 20 стаи с площ от 20м2 всяка, които можете да наемете за себе си или да споделите с други. Всички стаи са оборудвани със собствен санитарен възел, централно отопление, телевизор и гардероб. Можете да избирате между 1, 2 или 3 легла в зависимост от вашите предпочитания и нужди. Нашите стаи са светли, просторни и уютни, а от прозорците се открива прекрасна гледка към реката и планината.

4_edited.jpg

Единична стая

1.webp

Двойна стая

6.webp

Тройна стая

чекотин-столова
чекотин-столова

Зона за хранене

На първият етаж на основната сграда се намира просторна столова, където можете да се насладите на вкусни и здравословни хранения, приготвени от нашите готвачи. Предлагаме ви 3 основни и 2 междинни хранения на ден, като взимаме предвид вашите диетични изисквания и алергии. В столовата има и всекидневен кът, където можете да си починете, да четете, да играете игри или да си поговорите с другите жители. На първият етаж се намира и кухня, където можете да си приготвите чай, кафе или други напитки по всяко време на деня. На вторият и третият етаж са разположени стаите за настаняване, до които можете да стигнете лесно и бързо с асансьора. В сградата има и складови и битови помещения, където можете да съхранявате вашите лични вещи или да ползвате пералнята и сушилнята.

Достъпна среда

В сградата е изграден асансьорна платформа с цел

обслужване на обитателите на втори и трети етаж.

чекотин-асансьор

Зона за развлечение и игри

На територията на Чекотин Парк е изградена самостоятелна сграда, която е специално предназначена за развлечение и игри на нашите гости.
Помещението е оборудвано с компютри и интернет и телевизия. В сградата е изградено барбекю и открита площадка за развлечение и игри, оборудвана с пейки, маси, тенти и чадъри.

зона-за-отдих
чекотин-барбекю
зона-за-отдих-1
Парк

Паркът на Чекотин

Нашето предимство е, че разполагаме с огромен и красив двор с площ от 3800м2, който е озеленен и поддържан. В двора можете да се разходите по парковите алеи, да се отпуснете на пейките, да се забавлявате на тревните площи или да се насладите на цветята и дърветата. В двора има и самостоятелна сграда с барбекю, където можете да си приготвите вкусни ястия на жар или да се събирате с другите жители за общи празници и събития. В сградата има и телевизор, който можете да гледате за развлечение или информация.

Медицинско обслужване

За вашето здраве и благополучие се грижи нашият квалифициран и отзивчив персонал, който включва кардилог, психолог, медицинска сестра и санитари. Ние ви предоставяме редовни прегледи, консултации, лекарства и други медицински услуги, които са необходими за вашето състояние. В случай на спешност имаме бърза връзка с близката болница и линейка. В момента работим по проектиране и изграждане на физиотерапевтичен център, който ще ви предложи възможност за рехабилитация и възстановяване.

грижа
bottom of page